Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Overzicht alle hondengeur

Tiles
Slider

PR-950UVS Zwart

€ 259,00

UVS-HEPA-Luchtreiniger

Incl. BTW
Meer informatie
U kent het vast; bij thuiskomst komt de geur van natte hond u al tegemoet. En ook al lucht u elke dag, in het hele huis ruikt u die hondengeur. Sommige mensen hebben zelfs last van de huisstofmijt van de hond. Anderen kampen met hondenallergie. Hoe vaak u dan ook stofzuigt en schoonmaakt om alles fris te krijgen, de problemen blijven of komen snel terug. Met een ionisatie luchtreiniger van Progenion werkt het anders: de haren, geurtjes en viezigheid worden uit de lucht gefilterd. En u krijgt er schone lucht voor terug. Honderden –ook kritische, wantrouwige en allergische - mensen namen onze luchtreiniger 4 weken op proef.
En raakten overtuigd, zie het overzicht met reacties.

Huisdierallergie: voorkom medicijnen en extra schoonmaak

Een allergie voor huisdieren verstoort vaak uw dagelijks leven. Sommige mensen reageren allergisch op koeien en paarden. Vele anderen op honden, katten, konijnen, cavia’s of andere huisdieren. De gezondheidsklachten maken dat u slechter functioneert of medicijnen moet slikken. Elke dag schoonmaken helpt vaak te weinig en misschien overweegt u daardoor zelfs uw huisdier weg te doen. Ongeveer 1 op de 10 mensen worstelt met die problemen door dierenallergie. En dat, terwijl een luchtreiniger van Progenion veel oplost. Dat ervoeren al honderden tevreden gebruikers, zie reacties.

Luchtreinigers helpen dierenallergie verminderen

Een goede maatregel tegen dierenallergie? Zorgen voor een gezond klimaat in uw huis of andere ruimte waar huisdieren zijn. Op die manier dalen allergische klachten vaak al. Een handige manier om een gezond binnenklimaat te krijgen is het gebruik van een Progenion luchtreiniger met ionisator. De luchtreiniger vermindert de hoeveelheid allergene stoffen in huis flink; die filtert hij uit de lucht, net als andere vervuilende en ziekmakende stoffen en nare geurtjes van huisdieren. En dankzij de ionisator krijgt u daar gezuiverde, natuurlijke zuurstof voor terug. Wat een verademing!
 

Ons advies bij hondengeur en allergie:

Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.