Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Uw zuivere lucht is onze taak

De ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde luchtreinigingstechnieken, dat is wat Progenion drijft. Omdat u het verdient om zuivere, schone lucht in te ademen. In alle situaties is en blijft de doelstelling van Progenion voorop staan: door middel van hoogwaardige producten en kwaliteit een gezonde en comfortabele omgeving creëren. Een omgeving waarin mensen gezonde, schone lucht inademen en het welbevinden aanmerkelijk wordt verhoogd.

De mensen achter Progenion

Het bedrijf werd in 2008 opgericht door Ronny Doornbos en Gerard Scholten.
Zij worden in hun dagelijkse werkzaamheden geassisteerd door:

Evelien Dubbelink (administratie en verkoop)
Jeroen van Lanen ( marketing en communicatie )
Tom Nijland ( emballage medewerker )
Michiel van Hulst (emballage medewerker )

Uw gezondheid en welbevinden staat voorop

De doelstelling van Progenion is het leveren van een belangrijke bijdrage aan uw gezondheid en welbevinden door middel van moderne luchtreinigingstechnologie, zoals Ronny Doornbos uitlegt: “Daarbij leggen we de focus op het voortdurend innoveren en verbeteren van de apparatuur en toegepaste systemen. Om dit te realiseren gaan we de hele wereld over. Progenion is dan ook een internationaal georiënteerde onderneming; productie en verkoop vinden plaats in diverse landen in Europa en het Verre Oosten.”

Onze missie:

“Schone, gezonde lucht. Altijd en overal. Progenion zorgt ervoor!”


Showroom Progenion Nederland
Liever eerst kijken? Bezoek dan onze winkel aan de Hofstraat in Borne! De koffie staat voor u klaar.


Vooroplopen in techniek én service

Als specialist op het gebied van ionisatie luchtreiniging introduceert Progenion voortdurend nieuwe systemen en mogelijkheden, waarbij ionisatie- en UV-technieken belangrijk zijn. In de markt voor luchtreinigingsapparatuur onderscheidt ons bedrijf zich niet alleen door een breed en kwalitatief hoogwaardig productenaanbod. Naast betrouwbaarheid en snelle levering zijn ook een goede service en deskundig advies kenmerkend voor onze organisatie.

Consumenten en zakelijk

Dankzij het uitgebreide productenpakket, speelt Progenion een belangrijke rol in zowel de consumentensector als in de zakelijke markt. Door de betrouwbaarheid, werking en unieke werking van de producten zijn deze in tal van situaties inzetbaar. Dit varieert van de thuisomgeving tot wachtkamers, kantoorruimtes en andere omgevingen. Daarbij besteden we ook steeds meer intensieve aandacht aan persoonlijk en gedegen advies vooraf. Met name in de professionele omgeving is dit van belang om de maximale zuiverheid te bereiken in het betreffende interieur.

>> Luchtreiniger hoofdpagina >> Over Progenion

Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.