Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Hepa luchtreiniger PR-940

PR-940UV TOT 80M²

Model PR-940UV
Geschikt voor maximaal: 80m² / 200m³
Ionisator 3.000.000 cm³
CADR: Maximaal: 125 (Rooklucht)
HEPA-Monitor
Timer
UV-C
Afstandsbediening
Actief koolstoffilter
TRUE HEPA-filter
Ozonvrij
Gewicht 6500 g
Afmeting 176x270x700 mm
3 jaar garantie
EAN Code: 7432033021050
149,-
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

PR-940 hepa- en UV-luchtreiniger

Een multifunctionele luchtreiniger in een strak en eigentijds omhulsel, dat is de PR-940. De geavanceerde technologie zuivert de lucht en creëert een gezonde omgeving waarin men zich prettiger voelt. Door de axiale ventilator is de luchtreiniger stiller dan andere luchtreinigers. Bovendien bevat deze luchtreiniger het actiefcarbonfilter, een filter dat nare luchtjes uit de lucht verwijdert. Hierdoor is deze luchtreiniger uiterst geschikt voor ruimtes waarin gerookt wordt, doordat de luchtreiniger alle rookdeeltjes uit de lucht zuivert. Zet de luchtreiniger bijvoorbeeld ’s nachts aan en de volgende ochtend heeft u een rookvrije, frisse ruimte. Kiest u ervoor om de luchtreiniger altijd aan te zetten, dan wordt de ruimte continu gefilterd van schadelijke rookstoffen en leeft u in een gezonder klimaat.
De luchtreiniger is gemakkelijk te bedienen. Bovendien kan op het digitale display worden gelezen welke functies aan en uit staan. Het filter dient vervangen te worden indien deze verzadigd is met deeltjes. Doordat wij de filters groot inkopen, kunnen wij deze voor een scherpe prijs aanbieden.

Ionisator

De PR-940 is niet zomaar een luchtreiniger, het bevat namelijk een ionisator. De luchtreiniger ioniseert de lucht met negatief geladen ionen waardoor de lucht gezuiverd wordt en uw lichaam de zuurstof uit de lucht beter kan opnemen. Ideaal als u aan een drukke weg woont of op een industrieterrein werkt. Maar ook als u in een groene omgeving woont, omdat de ionisator ook zeer geschikt is voor mensen met hooikoorts en allergieën.

UV-lamp

Het bijzondere aan onze luchtreinigers is de UV-lamp die ook in de PR-940 zit. Deze lamp neutraliseert alle deeltjes die binnenkomen in de luchtreiniger en zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd wordt van bacteriën, virussen, micro-organismen en kleine (fijn)stofdeeltjes.

Hepa-filter

De PR-940 is uitgerust met een hepa-filter. Dit filter zuivert onder andere roetdeeltjes uit de ruimte waar u de luchtreiniger plaatst, bijvoorbeeld in uw huis of in uw bedrijf. Door deze zuivering ademt u schone, gezonde lucht in en voelt u zich beter. Hierdoor heeft u meer energie voor uw dagelijkse bezigheden.

Astma en allergieën

Allergieën en astma maken het leven van veel mensen moeilijk: ze kunnen moeilijker ademen en kunnen daardoor een slaapgebrek ontwikkelen met als gevolg dat ze zich niet fit voelen. Bovendien bemoeilijkt het ook de dagelijkse bezigheden doordat men minder zuurstof binnenkrijgt. Dit zijn vervelende levensomstandigheden die u het liefste zou willen weghalen. Dat kan nu door binnenshuis de PR-940 aan te zetten. De ionisatoren verminderen de hoeveelheid allergene stoffen (waaronder ook vogelfijnstof) en zetten deze om in gezuiverde, natuurlijke zuurstof. Door de PR-940 aan te zetten zult u binnen enkele dagen het effect merken: u kunt beter ademen en heeft minder last van uw allergieën.

Hooikoorts (pollen)

Hooikoortspatiënten ondervinden vooral op zonnige voorjaarsdagen hinder van hun allergie. Een onwenselijke situatie, aangezien de meeste mensen na de donkere winter juist van het zonnige voorjaar willen genieten. Door de stuifmeelkorrels en pollen die met name in deze periode veel in de lucht hangen, kunnen hooikoortspatiënten moeilijker ademhalen. Het is erg moeilijk om niet in aanraking te komen met stuifmeelkorrels en pollen: ze zitten overal. Onze luchtreinigers met ionisator en UV-filter gaan de strijd aan met deze deeltjes en winnen deze glansrijk: alle deeltjes - hoe klein ook - worden door onze filters opgevangen. Als u de luchtreiniger aanzet in een ruimte waar u vaak aanwezig bent, zult u in deze ruimte geen last meer hebben van uw hooikoorts, zodat u weer optimaal kunt genieten van de zonnige dagen.

Kinderen

Kinderen horen onbezorgd hun leven te kunnen leiden. Natuurlijk zijn alle kinderen af en toe ziek, maar buiten die periodes om zouden zij lekker moeten kunnen spelen en kunnen leren. Helaas is de realiteit soms anders en zijn sommige kinderen chronisch ziek. Ze hebben een slecht afweersysteem of hebben veel last van allergieën (bijvoorbeeld astma). Als u de PR-940 aanzet in een vertrek waar uw kind vaak aanwezig is (de woonkamer en slaapkamer), geeft u uw kind gezondere lucht. De UV-lamp verwijdert namelijk bacteriën en virussen waardoor de lucht gesteriliseerd wordt. Uw kind zal al gauw het verschil merken en zich beter voelen.

Toepasbare ruimtes:

- Rookruimtes
- Woonkamer
- Kantoor
- Vogelverblijf
- Kinderdagverblijf
- Nagelsalon
- Sportruimtes
- Gang (overloop)

Luchtzuivering:

- Pollen & Huisstofmijt
- Bacteriën & virussen
- Vluchtige organische gassen
- Sigaretten rook
- Fijnstof & vogelstof

Functies:

- Ionisatie- UV-C
- 3 Ventilatie standen (high / middel / low)
- HEPA reset (vervangings indicator)
- Afstandsbediening (excl. batterijen)
- Timer


Hooikoorts-pollen
Hooikoorts
&Pollen
Rooklucht sigaretten verwijderen
Rooklucht
Luchtreinigers allergie
Allergie
Bacterieën & Virussen
Bacterieën
&Virussen
 
 

Specificaties

Model PR-940UV
Geschikt voor maximaal: 80m² / 200m³
Ionisator 3.000.000 cm³
CADR: Maximaal: 125 (Rooklucht)
HEPA-Monitor
Timer
UV-C
Afstandsbediening
Actief koolstoffilter
TRUE HEPA-filter
Ozonvrij
Gewicht 6500 g
Afmeting 176x270x700 mm
3 jaar garantie
EAN Code: 7432033021050

Accessories

PR-940UV Hepa-filter

€ 24,95

PR-940UV Filterset

incl. 21% BTW
Meer informatie

UV-C PR-940

€ 8,95

UV Lamp PR-940

incl. 21% BTW
Meer informatie

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.