Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Perzik geur

Geur Perzik
30ML
Aromatische olie
Geschikt voor aromaverdampers
Geschikt voor luchtbevochtigers
EAN Code: 7432033028066
4,95
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Aromatische olie: peach

Een zacht bloemige fruitgeur in uw huis, winkel of wachtruimte? Met Peach aromatische olie van Progenion bereikt u dat. Het bijzondere van deze olie? De fris-zoete perzikgeur heeft een positieve invloed op mensen die het - bewust of onbewust - ruiken.

Positieve invloed op mensen

Een positief gevoel creëren is handig op plekken waar veel mensen bij elkaar komen, waar mensen moeten wachten of waar ontspanning gewenst is. Bijvoorbeeld in een wachtruimte, op het politiebureau, in een wellnesscenter. Het gebruik van Peach olie vormt hier dan ook een aanrader. Ook thuis en op het werk komt de geur goed tot zijn recht, het hele jaar door.

Meer winkelverkoop dankzij Peach

Laat u de oliegeur van Peach in uw winkel verdampen? Grote kans dat mensen dankzij deze subtiele lucht meer kopen. Want onbewust stuurt de neus een signaaltje naar de hersenen, die vervolgens een goed gevoel afgeven. En een goed gevoel stimuleert de neiging om iets te kopen.

Makkelijk gebruik van Peach

Zo werkt het gebruik van Peach: doe een paar druppels van de olie in de diffuser van de aromaverdamper. Kies daarbij zelf hoe sterk u de geur wilt ruiken. Hoe meer water u toevoegt, hoe milder de geur. Zo simpel bereikt u effect met het aangename karakter van Peach.

Gebruiktip voor Peach olie

De aromatische olie Peach werkt heel goed in combinatie met onze luchtbevochtigers met aromaverdamper. Deze apparaten staan mooi in elke ruimte en zijn te bestellen voor kleinere en grotere vertrekken. Bekijk de luchtbevochtigers met aromaverdamper.

Specificaties

Geur Perzik
30ML
Aromatische olie
Geschikt voor aromaverdampers
Geschikt voor luchtbevochtigers
EAN Code: 7432033028066

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.