Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Memories geur

Geur Memories
30ML
Aromatische olie
Geschikt voor aromaverdampers
Geschikt voor luchtbevochtigers
EAN Code: 7432033028080
4,95
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Memories Aromatische geur

Memories is een lichte, vriendelijke geur met een positieve invloed op uw gemoed. De geur is veelzijdig te noemen: licht zonder naïef te zijn en tegelijkertijd fris en sexy op een subtiele manier. Memories zal daardoor zowel jongeren als ouderen zeer aanspreken.

Aangename kennismaking met Memories

De topnoten van deze aromatische olie onthullen de aangename frisheid van watermeloen, mandarijn, roze passievrucht, groene bladeren, waterhyacint en goudsbloem. Met Memories verandert u de ruimte waarin de olie verdampt staat al snel in een oase van frisse geurtinten.

Blijvende herinneringen met Memories

Door Memories te gebruiken tijdens een bijzonder moment, zoals een bruiloft, of in een speciale periode, zoals de vakantie, kunt u uw geheugen een handje helpen. Geuren prikkelen immers de herinnering. Zelfs na jaren kan de aanwezige geur een bepaalde herinnering omhoog brengen. Met de geur van Memories draagt u uw mooiste herinneringen eenvoudig een leven lang bij u!

Het hart van Memories

Hartnoten vormen het hart van een geur; het gedeelte van de geur dat blijft hangen nadat de eerste vluchtige topnoten vervlogen zijn. In de aromatische olie Memories ruikt u onder andere tuberoos, een nachthyacint die alleen ’s nachts bloeit. De geur van de tuberoos wordt vaak gebruikt als hartnoot in parfums. Naast de tuberoos brengt deze aromatische olie ook de charmante noten van lelie en wilde roos.

Langdurig effect

De geur Memories is gelaagd. Nadat de topnoten en de hartnoten zijn vervlogen verrijkt de geur de ruimte met haar warme basisnoten. Memories verenigt de noten van karamels, poederachtige vanille, crème brûlee, patchouli en bossen.

Aromaverdampers voor elk interieur

Memories laat zich met onze aromaverdampers gemakkelijk verspreiden. U vindt bij Progenion diverse modellen zodat u er altijd een vindt die past bij uw interieur.

Eenvoudig in gebruik

Aromatische oliën vermengen zich met water, in tegenstelling tot etherische oliën. Hierdoor verspreidt de geur zich beter en wordt de aromaverdamper niet aangetast.

Specificaties

Geur Memories
30ML
Aromatische olie
Geschikt voor aromaverdampers
Geschikt voor luchtbevochtigers
EAN Code: 7432033028080

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.