Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Lente geur

Geur Lente
Inhoud 30 ml
Aromatische olie
Geschikt voor aromaverdampers
Geschikt voor luchtbevochtigers
EAN Code: 7432033028035
6,95
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Aromatische olie (Lente)

Spring behoort tot de stemmingsgeuren. Deze geurmengeling symboliseert het voorjaar oftewel een nieuw begin en hoop. Ontwaak en geniet! Met haar frisse geur vervult ze de beloften die het voorjaar doorgaans in zich draagt. De geur is geschikt voor het hele huis: van woonkamer tot badkamer en van keuken tot toilet.

Deze heerlijk fris geurende olie bestaat uit een fruitige combinatie van citrusvruchten als grapefruit, limoen, citroen en sinaasappel met het kalmerende lavendel. De geur werkt luchtzuiverend en stimuleert de weerstand. Bij vermoeidheid en lusteloosheid is het een echte oppepper. Verder verheldert deze olie het denken en helpt het je om je beter te concentreren. Citrus- en vruchtengeuren werken verfrissend en stimulerend en passen bij uitstek bij jonge en sportieve mensen. Ze hebben een opwekkende werking op de psyche en een verkoelende werking op de lichaamsgeur.
De geur Spring wordt net als elke geur omgezet in een geurprikkel in de richting van de hersenen, waar geuren herinneringen en emoties uitlokken. De verfrissende Spring geur leent zich uitstekend in winkels, omdat ze de consumptie stimuleert. In een prettig geurende omgeving blijven klanten langer en besteden bovendien meer. De eerste indruk van uw zaak wordt vaak al binnen een halve minuut bepaald. Geur speelt daarbij een essentiële rol hoewel ze vaak onbewust worden waargenomen. Daarom zijn ze belangrijk bij de mening die de zaak heeft over uw zaak.
Als interieurparfum is het goed te verspreiden met de Progenion luchtbevochtigers met aromaverdamper die er is in groot en klein formaat.


Specificaties

Geur Lente
Inhoud 30 ml
Aromatische olie
Geschikt voor aromaverdampers
Geschikt voor luchtbevochtigers
EAN Code: 7432033028035

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.