Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Aromatische olie

Fortune Geur

Geur Fortune
Aromatische olie
Inhoud 30 ml
Geschikt voor luchtbevochtigers
Geschikt voor aromaverdampers
EAN Code: 7432033028059
6,95
incl. 21% BTW
Op voorraad, voor 11.00 besteld op werkdagen, de volgende dag in huis

Fortune, een rijke geur

Met deze bijzondere geur ‘Fortune’ creëert u een rijke, comfortabele en luxueuze sfeer in uw woon- of slaapkamer. De geur ruikt verrukkelijk en zacht: fris, zuiver, fruitig en weldadig. Zo’n geur draagt bij aan uw ontspanning en welbevinden, en vermindert stress en een opgejaagd gevoel. Alsof u vertoeft hoog in de bergen, op een bloemrijke alpenweide, waar een kabbelend riviertje met zuiver en kristalhelder water zich een weg naar beneden baant. Sluit uw ogen, dan waant u zich in heerlijke sferen en proeft u het geluk van een verre reis, gewoon bij u thuis of op kantoor. Hoeveel fortune wenst u zich nog meer?

Aromatherapie met etherische of essentiële oliën hebben een weldadige werking voor mensen en dragen bij aan een prettige en kalmerende atmosfeer. Sommigen geloven zelfs in de geneeskrachtige eigenschappen van aromatherapie. Of dat zo is, laten we hier in het midden. Maar dat de geuren van aromatische oliën het welbevinden van de mens vergroten en een goede nachtrust bevorderen, staat als een paal boven water. Bewezen is dat mensen die slapen in een lekkere geur prettiger dromen, dieper slapen en minder nachtmerries hebben.
In de diffusers van Progenion komen de etherische oliën optimaal tot hun recht. De diffusers verspreiden de oliën dankzij hun ionisatortechniek veilig en effectief in de ruimte. Zij creëren eenvoudig en veilig de gewenste geur en sfeer. Met ‘Fortune’ haalt u als het ware geluk in huis.


Specificaties

Geur Fortune
Aromatische olie
Inhoud 30 ml
Geschikt voor luchtbevochtigers
Geschikt voor aromaverdampers
EAN Code: 7432033028059

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.