Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Betaling vooraf

Via betaling vooraf. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer ING 66.45.63.872 t.n.v. Progenion te Borne onder vermelding van uw bestelnummer. Wij gaan over tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat uw vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Betalen met ideal

Ideal is één van de meest gebruikte en betrouwbare manier van online betalen. U kunt met ideal vertrouwd, veilig en eenvoudig uw online aankopen afrekenen. De meeste banken zoals ING, ABN-AMRO, Rabobank etc. ondersteunen Ideal betalingen. Naast een veilige manier van bankieren is Ideal ook snel met het verwerken van uw transactie waardoor we direct over kunnen gaan tot levering van uw product. Het is raadzaam om de website van Ideal te raadplegen zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online bankieren. De website van Ideal is www.ideal.nl

Betalen via Creditcard

Via creditcard. (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via onze
beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor
een correcte afhandeling.

Betalen met Paypal aankoopbescherming

Paypal biedt een van de meeste en beste beveiligde betaalmogelijkheid wereldwijd. Paypal biedt u bescherming van aankoopt tot bezorging. Indien u een bestelling heeft betaald met Paypal maar u ontvangt de aankoop niet, dan geeft paypal u het aankoopbedrag terug.

Verzending onder rembours

Vaak de meest praktische keuze. Het pakket wordt vaak al de volgende werkdag bij u aangeboden en u betaalt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten aan de postbode. In het geval dat u niet aanwezig bent tijdens de aanbieding door de postbode wordt het pakket op het dichtsbijzijnde postkantoor gelegd. U ontvangt van de postbode een briefje in uw brievenbus waarin de locatie wordt vermeld. Op deze manier hoeft u niet per se thuis te zijn. Het pakket blijft gemiddeld 2 weken op het postkantoor liggen. In veel plaatsen wordt er op zaterdag geen rembours-aanbiedingen gedaan. Vaak kunt u het pakket dan wel al ophalen in het postkantoor. De kosten voor het verzenden onder rembours bedragen € 15.11 (Boven de 25 euro betaald u geen rembourskosten)
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.