Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Overzicht alle bedrijven en luchtreinigers

Tiles
Slider

PR-950UVS Zwart

€ 259,00

UVS-HEPA-Luchtreiniger

Incl. BTW
Meer informatie

Advies op maat

Als ondernemer wilt u dat uw medewerkers op een plezierige en gezonde wijze hun werk kunnen doen. Niet alleen is dat goed voor de onderlinge sfeer, maar ook voor de productiviteit. Progenion is als specialist op het gebied van luchtreiniging uitstekend in staat om u daarbij van dienst te zijn. Immers, gezond en frisse lucht draagt in grote mate bij aan de perfecte atmosfeer op de werkplek!

Het sick building-syndrom, ongezonde lucht door allerlei fijnstof of bacteriën, nare en onwelriekende geurtjes. Als ondernemer of manager wilt u dat liever niet. Want als medewerkers ziek worden, betekent het dat uw productiviteit omlaag gaat. U kunt dat voorkomen door de inzet van Progenion luchtreinigers. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere technologie zijn de Progenion luchtreinigers in staat iedere werkplek te voorzien van een optimale atmosfeer. Een atmosfeer waarin uw medewerkers zich prettig voelen en met plezier hun werk doen.

Progenion luchtreinigers

Progenion luchtreinigers zijn er met uiteenlopende capaciteiten en mogelijkheden. En niet te vergeten inzetbaar op diverse locaties. Het is voor u wellicht niet makkelijk om de juiste keuze te maken uit ons programma. Daarom adviseren wij u graag. Wij helpen u om de juiste Progenion luchtreinigers te selecteren, zodat deze optimaal aan uw verwachtingen en eisen voldoen.
Onze adviseurs komen bij u langs om ter plaatse een inventarisatie te maken. Aansluitend volgt dan een passend en vrijblijvend advies. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, aarzel dan niet en maak een afspraak met ons. Wij staan u graag van dienst. Voor een gezonde atmosfeer op de werkplek!

Tips voor een gezonde werkplek

- Plaat geen printers of kopieer of andere fijnstof apparaten in uw kantoor zorg voor een verzamelpunt.
- Ventileer (indien mogelijk) zo veel mogelijk met open ramen.
- Zorg voor een ruimtetemperatuur van 20 tot 21 graden.
- Plaat de fijnstof filter PR-368R in de hoek van uw kantoor.
- Zorg voor een luchtvochtigheid van 55 tot 60 procent.
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.