Gratis verzending in Nederland
van € 100,-
Klantenservice
Tel 074-8511901
Registreer
Nieuwe klant
Zoeken
O
Bel Progenion
Tel.074 - 8511 901

Waterluchtreiniger

PR-178UV TOT 25M²

Model: PR-178UV
Filtering tot 25 m²
Waterreservoir 4.5 L
Afmeting 280 x 280 x 400 mm
Ionisator 2.960.000 cm³
UV-C
EAN Code: 7432033022071
99,-
incl. 21% BTW
Uitverkocht

PR-178 UV-C reinigt én bevochtigt ter verbetering van de luchtkwaliteit

Kies voor de PR-178 UV-C water-luchtreiniger van Progenion om de luchtzuiverheid van uw leefomgeving te verbeteren, terwijl u bovendien de luchtvochtigheid op peil houdt. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger biedt de optimale combinatie van verschillende luchtreinigingssystemen om uw wooncomfort aanzienlijk te verbeteren. Dankzij de zuiverende werking van water in combinatie met een ionisator en fotokatalytisch filter met UV-C filtertechniek was de lucht in uw leefomgeving nog nooit zo schoon en zuiver. Nu voor het eerst ook voor middelgrote ruimtes (tot 25m2), bijvoorbeeld de woonkamer of het kantoor, beschikbaar.

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger reinigt op natuurlijke wijze

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger van Progenion reinigt de lucht zoals de natuur zorgt voor een schone atmosfeer. Het water wordt door de luchtreiniger omhoog gepompt en verneveld in de luchtstroming, vergelijkbaar met een uiterst lichte regenbui. Stofdeeltjes, fijnstof, pollen, allergenen en roetdeeltjes worden zo op natuurlijke wijze uit de lucht gezuiverd. Het fotokatalytisch filter zorgt in combinatie met de krachtige ultraviolette lamp voor het neutraliseren van micro-organismen, zoals bacteriën en virussen. De lucht is hierdoor niet alleen vochtiger, maar ook steriel. Een ionisator zorgt ten slotte voor de productie van negatieve ionen. Vooral negatieve zuurstofionen zijn belangrijk voor onze stofwisseling. Een tekort aan negatieve ionen leidt tot depressiviteit, vermoeidheid, een verstoorde nachtrust of een verlaagde psychische of fysieke weerstand. De negatieve ionen hechten zich bovendien aan stofdeeltjes, waardoor de stofdeeltjes verzwaren en op de grond vallen of worden gefilterd door de luchtreiniger. Het effect is een frisse, schone en vochtige lucht.

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger voorkomt een droge lucht

De aanbevolen relatieve luchtvochtigheid is 50 tot 60 procent, anders kan men last krijgen van uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in neus- en keelholte, droge hoest, schilferige huid, branderige ogen, geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger van Progenion helpt de optimale luchtvochtigheid te bereiken en gezondheidsproblemen te voorkomen. Vooral in de winter kan de luchtvochtigheid binnenshuis dalen tot nog geen 30 procent. Enerzijds omdat koude lucht hoe dan ook minder vocht bevat (hoe kouder het is, hoe minder waterdamp er in de lucht zit), anderzijds door de centrale verwarming. Ook in de zomer is de luchtvochtigheid vaak ondermaats door het veelvuldige gebruik van airconditioning in woningen, kantoren en gebouwen. Luchtreinigers met ventilator veroorzaken eveneens een droge lucht omdat zij lucht laten circuleren. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger gebruikt waterdamp om de lucht tegelijkertijd te bevochtigen en te reinigen.

Rustgevende werking van living colors

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is voorzien van een schakering living colors die een ontspannen werking hebben. Mensen die erg gespannen zijn, ondervinden een geruststellende werking van het variërende licht. Bovendien zorgen de wisselende kleuren voor meer sfeer in huis. Living colors brengen kleur in uw leven.

Eenvoudig onderhoud

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger van Progenion is zeer eenvoudig in onderhoud. U hoeft geen filters te vervangen en slechts om de drie of vier dagen het vuile water te weg te gooien en de waterreservoir met schoon water aan te vullen. Let op! Om de levensduur van de water-luchtreiniger te vergroten raden wij u aan om onthard water te gebruiken om kalkaanslag zoveel mogelijk te vermijden. Met een maximaal verbruik van 24 watt is deze krachtige water-luchtreiniger absoluut een energiezuinige keuze.

Belangrijkste voordelen van de PR-178 UV-C water-luchtreiniger van Progenion:

  • Optimale luchtkwaliteit door luchtreiniging én luchtbevochtiging
  • Geen droge lucht meer
  • Rustgevende living colors
  • Voor het eerst ook voor middelgrote oppervlaktes tot 25m2
  • Effectief in de vermindering van allergieën zoals hooikoorts, vogelfijnstof, dierengeurtjes en rookluchtjes
  • Makkelijk in onderhoud
  • Energiezuinig

Specificaties

Model: PR-178UV
Filtering tot 25 m²
Waterreservoir 4.5 L
Afmeting 280 x 280 x 400 mm
Ionisator 2.960.000 cm³
UV-C
EAN Code: 7432033022071

Beoordelingen

0 beoordeling
Progenion Nederland
Ambachstraat 2
7622 AP Borne
Tel: 074 - 851 19 01
E-mail. info@progenion.nl
https://www.progenion.nl
Waar verkrijgbaar?
Chat met de klantenservice
Progenion is online offline
Welkom bij de klantenservice.